top of page

Kuinka käyttää shampoopalaa

Tarkat ohjeet shampoopalojen käyttöön ja säilytykseen.


Jos olet uusi shampoopalan käyttäjä, saatat miettiä miten palaa voisi käyttää mahdollisimman oikein. Shampoopala vaatii hieman enemmän huomiota kuin tavallinen pulloshampoo, mutta sen käyttö on kuitenkin yhtä helppoa.


Ohjeet lyhyesti:


  1. Kastele hiuksesi hyvin. Shampoopala vaahtoutuu helpommin, jos hiuksesi ovat mahdollisimman märät.

  2. Vaahdota palaa suoraan hiuksiin tai käsien välissä. Jos hiuksesi ovat erityisen rasvaiset tai likaiset, vaahto voi jäädä vähäisemmäksi, jolloin saatat tarvita toisen kevyemmän pesukerran.

  3. Hiero kevyesti hiuspohjaa sormenpäillä ja vaahdota kevyesti myös latvat. Jätä vaahto hetkeksi aikaa ennen pesua! Näin saat puhtaimman lopputuloksen.

  4. Pese vaahto pois runsaalla vedellä ja auta sormenpäillä hiuspohjaa puhdistaen sen täysin shampoosta. Tarvittaessa pese toisen kerran.

  5. Lisää tarvittaessa hoitoainetta pesun jälkeen.

  6. Kuivaa hiuksesi hiusturbaanilla, jolla vältät hiusten katkeilua ja rispaantumista. Anna hiusten kuivua luonnollisesti. Muotoile haluamallasi tavalla.

Muista säilyttää palaa oikein ilmavassa tilassa jokaisen pesukerran välissä!


Säilytys:


Shampoopala pitää jättää kuivumaan joko ilmavalle alustalle (esim. luffalle) tai isosilmäiseen pussiin roikkumaan. Märkänä shampoopala pehmenee ja kuluu paljon nopeammin kuin kuiva pala. Jos alusta on märkä, niin se on oiva alusta myös bakteereille. Jos shampoopalaan jää vaahtoa pinnalle, niin sitä ei ole pakko pestä pois. Vaahto kuivuu myös itsekseen palan tavoin. Näin säästät palaa entisestään.


Mukaan matkalle:


Shampoopala on helppo ottaa mukaan matkalle. Pala kulkeutuu kuivana vaikka rasiassa tai pussukassa, eikä tarvitse miettiä, että vuotaako ainetta kassin pohjalle. Muista kuitenkin aina pesun jälkeen kuivattaa palaa vaikka yön yli ennen kuin pakkaat sen taas mukaan. Tai mikäli pala pitää saada heti pesun jälkeen mukaan, niin suosittelen rasian pohjalle luffa-alustaa, joka imee kosteuden palasta. Ota pala kuljetuksen jälkeen kuivumaan ilmavaan tilaan.


Vinkkejä:


Shampoopalat ovat pH-tasapainoisia, joten ne sopivat niin hiuksille kuin ihollekin. Mikäli sinulle ei tullut mukaan suihkugeeliä, voit käyttää shampoopalan vaahtoa myös vartalonpesuun. Palat sisältävät hyviä kosteuttavia aineita ihon hyvinvointia huomioiden.-Jaana

115 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Tarina

Comments


bottom of page