top of page
0307_20.png
 • Mikä shampoopala sopii juuri minulle?
  Tällä hetkellä myynnissä on kolmea shampoopalaa kuiville, normaaleille ja rasvoittuville hiuksille. Mikäli tiedät mikä näistä kolmesta olisi sinun hiuslaadullesi osuvin, niin suosittelen ensin tilaamaan pienen 30 g shampoopalan. Tai mikäli et ole varma minkälainen hiuslaatu sinulla on tai se voi vaihdella vuodenajoista riippuen, niin suosittelen kokeilemaan normaaleille hiuksille tarkoitettua palaa. Jos olet hajuherkkä, niin suosittelen kokeilemaan kuiville hiuksille tarkoitettua palaa, sillä se on täysin hajusteeton.
 • Sopivatko shampoopalat Curly girl-metodiin?
  Kyllä! Kaikki palat sopivat erityisesti Curly girl-metodiin, sillä palat eivät sisällä sulfaatteja tai parabeeneja tai alkoholeja. Shampoopalat ovat myös tarpeeksi mietoja, eivätkä pese luontaista hiuspohjan ja hiusten omaa rasvaa pois, joka edesauttaa terveen hiusten kasvua. Mikäli käytät voimakkaita muotoilutuotteita, suosittelen sulfaattipohjaisen shampoon käyttöä kerran kuussa, joka saa mahdolliset muotoilutuotteen jäämät kokonaan pois hiuksista. Muutoin shampoopalat soveltuvat myös jokapäiväiseen pesuun tarvittaessa.
 • Missä ja miten tuotteet valmistetaan?
  Kaikki shampoopalat valmistetaan omissa tiloissa pienerissä, jolloin asiakas saa mahdollisimman tuoreen erän shampoota.
 • Ovatko shampoopalat testattuja?
  Kyllä, shampoopalat ovat mikrobiologisesti testattuja laboratoriossa.
 • Miten kierrätän pakkauksen?
  Shampoopalat ovat pakattu kierrätettävään pahvirasiaan, jossa on myrkytön paperitarra. Voit kierrättää pakkauksen sellaisenaan pahvinkeräykseen tai polttaa. Shampoopalasta ei jää jälkeensä mitään muuta, joten muista käyttää viimeistä murusta myöten! Voit käyttää säilytyspussia apuna pienten palojen säilytyksessä ja käytössä.
 • Myydäänkö shampoopaloja muuallakin?
  Shampoopaloja myydään tällä hetkellä suurimmaksi osaksi omassa verkkokaupassa, mutta voit tarkistaa kaikki jälleenmyyjät omalta välilehdeltä. Mikäli haluat ryhtyä jälleenmyyjäksi, niin ota rohkeasti yhteyttä lomakkeen kautta, niin keskustellaan siitä lisää!
 • Vaikuttaako COVID-pandemia toimitukseen tai tuotantoon?
  Vallitsevan pandemian vuoksi viivästyksiä saattaa ilmetä logistiikan osalta. Kaikki verkkokaupan ostokset lähetetään Postilla asiakkaalle joko kirjeenä tai pakettina. Mikäli tilaus ei ole tullut perille 2 viikon sisällä, olethan yhteydessä lomakkeen kautta. Pyrin selvittämään tilanteen Postin kanssa, mikäli se on mahdollista. Verkkokaupan sivuilla olevat tuotemäärät ovat aina ajantasaisia ja mikäli tuote sattuu loppumaan, niin pyrin joko valmistamaan lisää tai tilaamaan uudet raaka-aineet. Raaka-aineiden tilaamisessa saattaa kestää viikosta kahteen, riippuen mikä raaka-aine on päässyt loppumaan. Kaikki raaka-aineet tulevat Euroopasta, joten usein tulevat ihan hyvissä ajoin perille. Ilmoittelen poikkeuksellisista tilanteista aina etusivulla sekä sosiaalisessa mediassa.
 • Onko tilaus mahdollista toimittaa ulkomaille?
  Tällä hetkellä ei vielä ole mahdollista. Jos kysyntää tulee enemmän, laajennan toimitusmahdollisuuksia muihin Euroopan maihin. Toimitus on vain Suomen sisällä.
bottom of page