top of page
IMG_3133.jpg

ARACHIDYL & BEHENYL BETAINATE ISYLATE
& ARACHIDYL & BEHENYL ALCOHOL 

INCI: Arachidyl & Behenyl Betainate Isylate & Arachidyl & Behenyl Alcohol 

Alkuperämaa: Ranska

Pääraaka-aineena on kationinen pinta-aktiivinen aine. Täysin uusi ja innovatiivinen hoitava raaka-aine, joka on 100% biopohjainen, COSMOS- ja NATRUE-hyväksytty ja sen ympäristövaikutukset ovat erittäin pienet. Raaka-aine on valmistettu luonnollisista, palmuvapaista ja kestävistä raaka-aineista: punajuurista saatavasta betaiinista ja rypsiöljystä saatavasta rasva-alkoholista. Tämä pinta-aktiivinen aine päihittää synteettiset vaihtoehdot paljon paremmalla ympäristöprofiililla, kuten vähäinen ekotoksisuus ja helppo biohajoavuus.

99% luomuviljelty ja 100% luonnollinen raaka-aine.

Luomu_logo.png

ARACHIDYL ALCOHOL & BEHENYL ALCOHOL & ARACHIDYL GLUCOSIDE

INCI: Arachidyl Alcohol & Behenyl Alcohol & Arachidyl Glucoside

Alkuperämaa: ??

Tämä emugointiaine auttaa hoitoainepalan pesevyyteen ja tuo palaan rakennetta. Emulgointiaine tuo pitkäkestoista kosteutusta hiuksiin ja ihoon. 

COSMOS- ja NATRUE-sertifioitu raaka-aine. 

SHEAVOI

INCI: Butyrospermum Parkii

Alkuperämaa: Ghana

Sheavoi on tehokas kosteuttaja ja hoitava raaka-aine. Se sisältää paljon vitamiineja kuten A, E, F ja K, jotka ovat hyviä ihon hyvinvoinnin kannalta. Sheavoita on kaikissa shampoopaloissa tuomassa pehmeyttä ja syväkosteutusta niin iholle kuin hiuksille. Auttaa vähentämään pörröisyyttä ja suojaa hiuksia ulkopuolisilta vaurioilta, kuten kuumakäsittelyltä.

 

ECOCERT hyväksymä raaka-aine.

Luomu_logo.png

KAAKAOVOI

INCI: Theobroma Cacao (Seed) butter

Alkuperämaa: ??

XX

Luomu_logo.png

ARGANÖLJY

INCI: Argania Spinosa Kernel Oil

Shampoopalat: normaalit ja kuivat hiukset

Alkuperämaa: Marokko

Kosteuttaa ja pehmentää hiuksia. Öljy sisältää antioksidantteja ja E-vitamiinia, joka lisää hiuksiin kiiltoa ja joustavuutta. 

Arganöljyssä on paljon hyviä rasvoja, jotka kosteuttavat hiuspohjaa ja auttavat taistelemaan kuivuutta sekä hilsettä vastaan. Öljy edistää myös terveiden, vahvojen hiusten kasvua ja auttaa suojaamaan hiuksia kemiallisten käsittelyjen ja väriaineiden aiheuttamilta vaurioilta. Öljyä voidaan käyttää myös kaksihaaraisten hoidossa. Arganöljy on myös erinomainen hillitsemään sähköisyyttä.

Luomu_logo.png

NEITSYTKOOKOSÖLJY

INCI: Cocos Nucifera

Shampoopalat: normaalit ja rasvoittuvat hiukset

Alkuperämaa: Filippiinit

Neitsytkookosöljy auttaa pehmentämään ja korjaamaan hiuksia. Rasvahappojen pienen molekyylikoon vuoksi öljy imeytyy ihoon nopeasti. Shampoopaloissa käytetään vain elintarvikelaatuista luomuneitsytkookosöljyä. 

 

Luomu, GMO-vapaa, gluteeniton.

Luomu_logo.png

SODIUM LACTATE & AQUA

INCI: Sodium Lactate & Aqua

Alkuperämaa: ??

XX

B5-VITAMIINI

INCI: Panthenol

Shampoopalat: normaalit, kuivat ja rasvoittuvat hiukset

Alkuperämaa: EU

Tämä orgaaninen yhdiste syväkosteuttaa kaikkia hiusten kerroksia ja parantaa itse hiuslaatua. Erityisesti kuivat ja vaurioituneet hiukset tarvitsevat enemmän oikeanlaisia vitamiineja toipuakseen. Jokaisessa shampoopalassa on lisätty D-Panthenolia tuomaan hoitavuutta, mutta kuiville hiuksille tarkoitetussa palassa sitä on eniten.

APPELSIINI ETEERINEN ÖLJY

INCI: Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil

Shampoopalat: normaalit hiukset

Alkuperämaa: Espanja

Appelsiiniöljyssä on paljon C-vitamiinia, joka virkistää ja vahvistaa ihoa sekä hiuksia. Öljy auttaa myös parantamaan verenkiertoa ja vahvitamaan hiusjuuria. Sitrusöljyt auttavat vähentämään hiusten katkeilua ja putoilua. Tuo shampoopalaan makean tuoksun.

Luomu_logo.png

YLANG YLANG ETEERINEN ÖLJY 

INCI: Cananga Odorata Flower Oil

Shampoopalat: normaalit hiukset

Alkuperämaa: Madagaskar

Ylang ylang öljy parantaa hiusten rakennetta ja vähentää hiusten katkeilua. Antaa shampoopalalle kukkaisen pohjatuoksun, jotta sitruksiset öljyt tulevat parhaiten esiin. 

Luomu_logo.png

MANDARIINI ETEERINEN ÖLJY 

INCI: Citrus Reticulata Oil 

Shampoopalat: rasvoittuvat hiukset

Alkuperämaa: Espanja

Mandariiniöljy tuo shampoopalaan raikkautta ja makeutta, joka korostaa yrttistä pohjatuoksua. Öljy auttaa tasapainottamaan ja rauhoittamaan rasvoittuvaa hiuspohjan ihoa. Öljy auttaa myös vähentämään hilseen muodostumista. Sitrusöljyt auttavat vähentämään hiusten katkeilua ja putoilua.

bottom of page